fbpx

Nazovite nas:

+385 98 193 9986

Nazovite nas:

+385 98 193 9986

email marketing

Otključajte moć email marketinga uz našu stručnost.

Tražite način kako direktno i učinkovito dosegnuti svoje klijente? Ne tražite dalje od email marketinga. S pravom strategijom i provedbom, email marketing vam može pomoći u izgradnji značajnih odnosa s vašim klijentima, povećanju vjernosti brenda i povećanju prodaje.

U TIM Digital Solutions-u specijalizirani smo za stvaranje prilagođenih email kampanja koje će biti usklađene s vašom ciljnom publikom i donijeti rezultate. Bez obzira tražite li promociju novog proizvoda ili usluge, želite li podijeliti pozitivna iskustva vaših kupaca ili jednostavno želite ostati u komunikaciji s vašim klijentima, mi imamo ekspertizu i kreativnost da to ostvarimo

Naš tim iskusnih stručnjaka za e-poštu blisko će surađivati s vama kako bi razumio vaše jedinstvene ciljeve i stvorio prilagođenu strategiju koja se uklapa u glas i vrijednosti vašeg brenda. Od oblikovanja zanimljivih tekstova i vizuala do testiranja i optimizacije vaših kampanja za maksimalni utjecaj, obradit ćemo svaki aspekt vašeg email marketinga pažljivo i precizno.

Benefiti Email Marketinga

Email marketing je jedan od najučinkovitijih digitalnih marketinških kanala za poslovanje svih veličina. Ovdje su neke ključne prednosti Email marketinga:

Povećanje svijesti o brendu

Email marketing je moćan alat za povećanje svijesti o brendu. Konstantnim isporukama vrijednog sadržaja svojim pretplatnicima, držite svoj brend u prvom planu i gradite snažan odnos s vašom publikom.

Povećan promet na web stranici

S email marketingom, možete privući više posjetitelja na vašu web stranicu uključujući linkove do vaših najnovijih blog objava, proizvoda ili usluga u vašim email porukama. To ne samo da pomaže u povećanju prometa na vašoj web stranici, već vam također pomaže u generiranju više leadova i konverzija.

Veći povrat na ulaganje (ROI).

Email marketing je učinkovit i jeftin marketinški kanal koji donosi visoki povrat na ulaganje (ROI). S ciljanim kampanjama i personaliziranim porukama, možete vidjeti značajan porast svog ROI-a i povećati prihode svog poslovanja.

Poboljšana angažiranost kupaca

Email marketing je učinkovit način za angažiranje kupaca i izgradnju lojalne baze kupaca. Pružanjem personaliziranog i relevantnog sadržaja svojim pretplatnicima, možete razviti jači odnos s publikom i poboljšati zadovoljstvo kupaca.

Koraci za uspješan Email Marketing

Razumijemo da uspješan email marketing može izgledati zastrašujuće, ali ne mora biti tako. Naš tim stručnjaka razvio je provjerenu metodu koja će vam pomoći da postignete svoje marketinške ciljeve.

Izgradite listu e-pošte koja donosi konverzije

Naš će vam tim pomoći stvoriti ciljanu listu e-mail kontakata koja je optimizirana za postizanje konverzija. Radit ćemo s vama kako bismo identificirali vašeg idealnog kupca i razvili strategiju za dosezanje njih.

Segmentirajte svoju publiku

Jednom kada imate svoj popis emailova, važno ga je segmentirati kako bi poruke bile relevantne vašoj publici. Pomoći ćemo vam segmentirati popis na temelju faktora poput demografije, prošlih kupovina i ponašanja na web mjestu.

Stvarajte vrijedan sadržaj

Ključ uspješnog email marketinga je stvaranje vrijednog sadržaja koji se odražava na vašu publiku. Naš tim content writer-a pomoći će vam razviti sadržaj koji educira, zabavlja i nadahnjuje vaše pretplatnike.

Dizajnirajte privlačne poruke

Vaši emailovi moraju se istaknuti u popunjenom inboxu. Pomoći ćemo vam dizajnirati poruke koje su vizualno privlačne i optimizirane za konverzije.

Analizirajte rezultate i optimizirajte

Pomoći ćemo vam pratiti vaše kampanje e-pošte i analizirati rezultate kako bismo identificirali područja za poboljšanje. Neprekidnim testiranjem i optimiziranjem vaših kampanja, pomoći ćemo vam postići maksimalni povrat ulaganja.

Moć personaliziranih Emailova:
Kako tvrtke koriste e-poštu za povezivanje s klijentima

Kao vlasnik tvrtke, znate da je dosezanje potencijalnih kupaca ključan dio rasta vašeg poslovanja. No, jeste li ikada razmišljali o tome kako moć personalizirane e-pošte može pomoći u podizanju vašeg dosega na sljedeću razinu?

Zamislite ovo: Vaša tvrtka posluje nekoliko godina i ima pristojnu bazu kupaca. Šaljete mjesečne novosti i promotivne e-poruke, ali vaše stope otvaranja i klikanja već neko vrijeme stagniraju. Počinjete se pitati je li email uopće vrijedan truda.

Ali tada čujete za moć personaliziranih emailova. Jeste li znali da personalizirani emailovi imaju 29% veću stopu otvaranja i 41% veću stopu klikanja od generičkih e-poruka? To je zato što personalizirane e-poruke vašim pretplatnicima daju osjećaj da su viđeni i cijenjeni. A priznajmo, u današnjem svijetu gdje smo konstantno bombardirani generičkim porukama, osjećaj da smo viđeni i cijenjeni je rijedak i cijenjen.

Zamislite sada slanje personalizirane e-pošte potencijalnom kupcu, obraćajući im se po imenu i spominjući njihovu nedavnu aktivnost na vašoj web stranici. Odjednom, vaše stope otvaranja i klikanja eksplodiraju. I ne samo to, nego počinjete dobivati ​​odgovore od kupaca koji vam zahvaljuju što ste se osobno obratili njima.

Pričamo vam to iz iskustva, jer smo na jednu svoju e-mail kampanju dobili toliko odgovora i to na automatizirane mailove. Dapače, dobili smo upravo ono što nam je trebalo od naše publike. Savjete! Jedan nam je gospodin napisao, da bi sve ovo što smo mu napisali u mailu trebali prevesti u video sadržaj. Vojlaa TIM DS – kamere u ruke!!

To je moć personaliziranih emailova. Ali stvaranje personaliziranih emailova zahtijeva vrijeme i trud. Potrebno je segmentirati svoju publiku, analizirati ponašanje svojih pretplatnika i stvoriti personalizirane poruke koje će im se svidjeti. Tu ulaze naše usluge email marketinga. Imamo stručnost i alate za stvaranje personaliziranih emailova koje će vašim pretplatnicima dati osjećaj da su viđeni i cijenjeni, što dovodi do većih stopa otvaranja i klikanja, a u konačnici i do više prodaje za vaše poslovanje.

Ne propustite moć personaliziranih emailova. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama email marketinga i kako vam možemo pomoći u podizanju komunikacije i povezanosti s vašom publikom na sljedeću razinu.

Želite li unaprijediti svoju marketinšku strategiju?

Ukoliko ste umorni od slanja nedovoljno efikasnih e-kampanja koje ne privlače pažnju vaše publike, dopustite da vam pomognemo da unaprijedite vaše marketinške aktivnosti putem e-maila. Naš tim stručnjaka će raditi s vama na kreiranju personaliziranih kampanja koje će privući vašu publiku i ostvariti željene rezultate. Ispunite obrazac ispod kako biste zakazali konzultacije i započeli vaše putovanje prema uspješnom e-mailmarketingu. Nemojte čekati, počnite osjećati prednosti koje vam nudi e-mail marketing već danas!