fbpx

Nazovite nas:

+385 98 193 9986

Nazovite nas:

+385 98 193 9986

ecommerce marketing

Poboljšajte svoju online prodaju uz naše usluge marketinga e-trgovine

Borite li se s povećanjem prodaje u vašoj online trgovini? Imate osjećaj da ne iskorištavate puni potencijal u online prodaji? Niste jedini! Budući da postoji velik broj ecommerc trgovina, teško se istaknuti i privući kupce. Upravo tu možemo pomoći s našim ecommerce marketinškim uslugama. Fokusirani smo na pomoć ecommerce poslovanjima poput vašeg da postignu značajan rast online prodaje i dosegnu svoj puni potencija.

Naš tim iskusnih stručnjaka za e-trgovinu razumije jedinstvene izazove s kojima se suočavaju internetska poslovanja. Od povećanja prometa na vašoj web stranici do poboljšanja stopa konverzije, imamo vještine i ekspertizu da vam pomognemo uspjeti. S našim dokazanim strategijama i inovativnim tehnikama, pomoći ćemo vam izgraditi snažnu online prisutnost, privući više kupaca i povećati vašu prodaju.

Bez obzira jeste li tek započeli ili poslujete godinama, naše usluge marketinga e-trgovine namijenjene su vam kako biste ostvarili svoje ciljeve. Radimo s tvrtkama svih veličina i u svim industrijama, a ponosimo se pružanjem personaliziranih rješenja koja zadovoljavaju jedinstvene potrebe svakog našeg klijenta. Zašto čekati? Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći da lansirate vašu online prodaju i odvedete poslovanje e-trgovine na sljedeću razinu.

Benefiti ecommerce marketinga

Želite li podići svoje ecommerce poslovanje na višu razinu? Ne tražite dalje od naših ecommerce marketing usluga, osmišljenih da vam pomognu postići uspjeh u konkurentnom online tržištu.

Povećan promet i prodaja

Naše ecommerce marketing strategije osmišljene su za povećanje prometa na vašoj web stranici i poticanje veće prodaje. Korištenjem ciljanih marketinških kampanja, privlačimo potencijalne kupce na vašu web stranicu i pretvaramo ih u kupce koji kupuju i vraćaju se.

Poboljšana angažiranost kupaca

Našim ecommerce marketing strategijama osiguravamo da vaši kupci ostanu angažirani s vašim brendom. Stvaranjem personaliziranih iskustava i slanjem ciljanih e-pošta, potičemo vaše kupce da se vraćaju po još.

Poboljšana svjesnost o brendu

Pomažemo vam izgraditi svjesnost o vašem brendu stvaranjem snažne online prisutnosti za vašu ecommerce trgovinu. Naše marketinške strategije fokusiraju se na razvijanje vaše brand slike, stvaranje privlačnog sadržaja i korištenje društvenih platformi kako bi dosegnuli širu publiku.

Bolji ROI

Naše ecommerce marketing strategije su ekonomične i osmišljene za pružanje boljeg povrata ulaganja (ROI). Pomažemo vam optimizirati vaše marketinške kampanje kako biste dobili maksimum iz svog oglašivačkog budžeta.

Poboljšajte prodaju svoje e-trgovine s učinkovitim marketinškim strategijama

Naše strategije ecommerce marketinga osmišljene su da vam pomognu u postizanju vaših poslovnih ciljeva. Evo koraka koje slijedimo kako bismo osigurali uspješnost vaše marketinške kampanje:

Provodimo istraživanje tržišta

Provođenjem istraživanja tržišta razumijemo vašu ciljanu publiku, njihove preference i navike kupovine. To nam pomaže u stvaranju marketinških kampanja koje su u skladu s vašom publikom i koje potiču veći broj prodaja.

Stvaramo zanimljiv sadržaj

Naš tim pisaca stvara sadržaj koji privlači potencijalne kupce u vašu e-trgovinu. Od blogova do opisa proizvoda, osiguravamo da je vaš sadržaj SEO friendly i optimiziran za konverzije.

Iskorištavamo društvene mreže

Iskorištavamo snagu društvenih mreža kako bismo dosegli širu publiku i povećali promet na vašoj web stranici. Stvaranjem uvjerljivih objava na društvenim mrežama i pokretanjem ciljanih oglasa, pomažemo vam povećati vidljivost vašeg brenda i generirati više potencijalnih kupaca.

Mjerenje i analiziranje rezultata

Mjerimo rezultate vaše marketinške kampanje i analiziramo podatke kako bismo utvrdili što funkcionira, a što treba poboljšati. To nam pomaže u optimizaciji vaših marketinških kampanja za bolje rezultate i viši ROI.

Uspon online poduzetnika:
Kako je ecommerce marketing promijenio sve

Jednom davno, postojala je mala poduzetnica Jana koja je oduvijek sanjala o vlastitoj butik trgovini. Nakon godina napornog rada i štednje, napokon je ostvarila svoj san i otvorila vlastitu online trgovinu. Međutim, nakon nekoliko mjeseci borbe za uspjeh i prodaju, Jana je bila spremna odustati od svojeg sna.

Tada je naišla na naše usluge ecommerce marketinga. Pokazali smo joj kako optimizirati njezinu online trgovinu, stvoriti privlačne opise proizvoda i ciljati svoje idealne kupce putem društvenih medija i e-pošte. U samo nekoliko tjedana, njezina prodaja počela je rasti, a baza njezinih kupaca počela se povećavati.

Ali nije bilo samo u brojevima. Jana je mogla uspostaviti dublju vezu sa svojim kupcima i stvoriti lojalnu zajednicu. Počela je primati e-poštu od kupaca zahvaljujući joj za nevjerojatne proizvode i personalizirano iskustvo kupovine koje je pružila. A nisu kupaci jedini koji su hvalili njezinu trgovinu – njezini prijatelji i obitelj bili su iznenađeni koliko brzo je njezin posao uspio.

Dok se njezin posao nastavio širiti, Jana je shvatila da se ecommerce marketing nije svodio samo na prodaju – radi se o stvaranju zajednice strastvenih kupaca koji vjeruju u njezin brand. Uz našu pomoć, uspjela je pretvoriti svoj san u uspješan posao kojim se ponosila.

Sada Jana ne može zamisliti vođenje svog posla bez naših usluga. Zna da nam je s našom pomoći u stanju nastaviti rasti i uspjeti u konkurentnom svijetu online maloprodaje. Ako ste spremni i vi podići svoj ecommerce posao na sljedeću razinu, mi smo tu da vam pomognemo.

Nemojte više čekati da vidite stvarne rezultate u svom webshopu. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo pretvoriti vaše snove u stvarnost.

Jeste li spremni unaprijediti prodaju vašeg ecommerce poslovanja?

Dopustite nam da vam pomognemo. Kontaktirajte nas danas kako biste dogovorili konzultacije s jednim od naših stručnjaka za ecommerce marketing. Zajedno ćemo razviti prilagođenu marketinšku strategiju koja će zadovoljiti jedinstvene potrebe vašeg poslovanja i pomoći vam da ostvarite prodajne ciljeve.

Neki od naših usluga uključuju optimizaciju tražilice, marketing na društvenim medijima, kampanje e-pošte i plaćeno oglašavanje. Bez obzira jeste li tek započeli s ecommerce poslovanjem ili tražite načine za optimiziranje postojeće strategije, naš tim ima iskustva i stručnosti za uspjeh.

Ne dopustite da vas konkurencija pretekne. Kontaktirajte nas sada i započnimo rast vašeg ecommerce poslovanja. Naš se tim jedva čeka raditii s vama.