fbpx

Nazovite nas:

+385 98 193 9986

Nazovite nas:

+385 98 193 9986

web dizajn

Transformirajte svoju web stranicu uz naše stručne usluge izrade web stranica.

Jeste li umorni od toga da vaša web stranica ne ispunjava vaša očekivanja? Želite li da vaša web stranica bude više od obične online prisutnosti? Naše usluge web dizajna mogu vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve na mreži i podignete svoje poslovanje na višu razinu.

U TIM Digital Solutionsu, razumijemo da je vaša web stranica često prva točka kontakta između vašeg poslovanja i potencijalnih klijenata. Zato smo se specijalizirali za dizajniranje i razvoj vizualno atraktivnih, korisnički prijateljskih web stranica koje su optimizirane za performanse i konverzije.

S našim prilagođenim rješenjima za web dizajn, možete biti sigurni da će vaša web stranica biti prilagođena za zadovoljavanje specifičnih potreba i preferencija vašeg poslovanja. Od rasporeda i navigacije do boja i tipografije, svaki aspekt vaše web stranice će biti pažljivo izrađen kako bi se osigurao besprijekoran korisnički doživljaj. Osim toga, naše web stranice su u potpunosti responsivne, što znači da će izgledati sjajno i funkcionirati bez grešaka na bilo kojem uređaju.

U TIM Digital Solutionsu, strastveni smo u pomaganju poslovanjima poput vašeg u postizanju uspjeha online. Bez obzira tražite li stvaranje novog online prisustva ili preuređenje postojeće web stranice, naš tim stručnih dizajnera i programera je tu da pomogne. Kontaktirajte nas danas kako bismo saznali više o tome kako naše usluge web dizajna mogu pomoći vama da unaprijedite svoje online prisustvo i postignete poslovne ciljeve.

Prednosti izuzetnog web dizajna

Jeste li u potrazi za web stranicom koja se ističe iz mase i donosi rezultate vašem poslovanju? Naše usluge izrade web stranica su tu da pomognu. Evo samo nekoliko prednosti koje ćete imati kada nas odaberete za izradu vaše web stranice:

Custom dizajn

Vaša web stranica bi trebala odražavati vaš jedinstveni brend i osobnost. Naš tim stručnih dizajnera će raditi s vama kako bi kreirali prilagođeni dizajn koji će vas izdvojiti iz konkurencije i privući pozornost vaše publike.

Optimizacija za mobitel

Sve je više ljudi koji pretražuju web putem svojih mobilnih uređaja, zbog čega je važno imati web stranicu optimiziranu za mobilne uređaje. Naš tim će osigurati da vaša web stranica izgleda sjajno i besprijekorno funkcionira na svim uređajima, od računala do pametnih telefona.

User Experience

Web stranica kojom se lako navigirati i koristiti zadržat će posjetitelje angažiranima i povećati vjerojatnost da se pretvore u kupce. Mi ćemo stvoriti korisnički prijateljsku web stranicu koja će voditi posjetitelje kroz prodajni lijevak i olakšati im da poduzmu akciju.

SEO-Friendly

Dobro dizajnirana web stranica neće puno pomoći ako je nitko ne može pronaći. Zato dizajniramo web stranice s optimizacijom za tražilice. Osigurat ćemo da je vaša web stranica optimizirana za ključne riječi i fraze koje vaša ciljana publika traži, tako da vas mogu pronaći prave osobe u pravo vrijeme.

Koraci za uspješnu web stranicu

Stvaranje uspješne web stranice uključuje više od samog dizajna. Potrebno je strateško pristupanje koje uzima u obzir korisničko iskustvo, funkcionalnost i optimizaciju.

Korisnički usmjeren dizajn

Dizajn vaše web stranice trebao bi biti usmjeren prema potrebama i preferencijama vaših korisnika. Provodeći istraživanje i stvarajući korisničke persone, možemo osigurati da je vaša web stranica laka za korištenje i vizualno privlačna vašoj ciljnoj publici.

Responzivan dizajn

U današnje digitalno doba, ključno je da vaša web stranica bude dostupna i izgleda sjajno na svim uređajima. Mi dizajniramo i razvijamo responsivne web stranice koje se prilagođavaju svakoj veličini zaslona, osiguravajući besprijekorno korisničko iskustvo na desktopima, tabletima i pametnim telefonima.

SEO Optimizacija

Jedna od važnih stavki za uspjeh web stranice je njen dobar rang na tražilicama. Naš tim stručnjaka osigurava da vaša web stranica bude optimizirana za tražilice sa relevantnim ključnim riječima, meta opisima i drugim SEO taktikama na stranici.

Testiranje i održavanje

Ne izgradimo samo vašu web stranicu i ne ostavljamo vas da se snalazite sami. Obavljamo detaljna testiranja kako bismo osigurali da sve radi kako treba prije lansiranja, a nudimo i kontinuirano održavanje i ažuriranja kako bismo održali vašu web stranicu sigurnom i aktualnom.

Zašto svaki posao treba web stranicu:
Jeziva priča

Zamislite želite dragoj osobi pokloniti masažu. U vožnji s posla prije nekoliko tjedana slučajno ste na radiju čuli za novootvoreni salon za masažu u vašem gradu.

Baš taj salon vam se čini kao super prilika za pronalazak svog poklona, no ime salona vam nije ostalo u pamćenju. Ali stara poslovica glasi, Google zna sve.

Zna li? Sjeli ste za laptop, mobitel ili tablet i počeli istraživati. Upisali ste „Salon za masažu Rijeka“, niste ga pronašli, pa ste probali sa „Novootvoreni salon za masažu Rijeka“ i niste pronašli taj koji vam je trebao.

No, u međuvremenu kako ste pretraživali naišli ste na jedan baš simpatičan salon za masažu koji ima web stranicu. Imaju istaknut cjenik, stoga ste odmah mogli i pregledati koliko će vas koštati poklon.

Također imaju nekoliko slika tako da možete i vidjeti gdje šaljete vašu dragu osobu. Isto tako imaju napisano i nešto sitno o njima i o osoblju tako da znate i u čije ruke prepuštate vašu suprugu, supruga, mamu ili prijateljicu.

Taj salon za masažu preuzeo je vašu okupaciju i u potpunosti ste zaboravili na onaj prvi s kojim ste i krenuli pretraživanje. Odlučili ste ih nazvati i rezervirati termin za poklon.

E sad zamislite da ste vi vlasnik prvog salona. Koliko propuštenih poklon masaža, osobnih masaža i slučajnih pretraživanja ste propustili? Koliko novih klijenata nije saznalo za vas, koliko novih klijenata još nije bilo i neće biti u vašem salonu?

I to sve radi jedne web stranice?

Spremni ostaviti svoje konkurente u prašini?

Vaši konkurenti već ulažu u svoju online prisutnost - ne zaostajte za njima. Kontaktirajte nas sada kako biste preuzeli prednost u igri.